Stop ridurilor

Gris contra ridurilor fetei

Știm cu toții cât de util este terciul de gris, findcă este hranitor și bogat în calorii, dă putere, vitalitate, ajută la o dezvoltare mai bună. Cine nu știe asta? Păcat numai că cei mai multi adulți cresc de la ea numai în lațime. Cu toate acestea grisul poate fi folosit în scopuri cosmetice. Este deosebit de bun în lupta cu ridurile, cu smintina si miere.

Terci de gris cu iaurt și miere împotriva ridurilor

Ingrediente:

  • 1 lingură de gris
  • 1 linguriță de miere
  • iaurt natural, fara aditivi .

Mod de preparare:
Grisul se amestecă cu miere, apoi se adaugă iaurtul până la obținerea stării de smantană lichidă. Lasați masca pâna grisul se umflă puțin și apoi aplicați-o pe fața curată și ușor aburită. Lasă masca să acționeze timp de 15-25 de minute, clatiți-o și hidratati pielea.
Masca se aplică la 3-4 zile pentru 6-8 saptamani.

Terci din gris cu cafea contra cearcănilor

Ingrediente:

  • 1 lingură de gris
  • 2-3 lingurite de iaurt natural, lapte sau smantana cu putine grasimi
  • cafea proaspat preparată.

Mod de preparare:
Amestecați grisul cu lapte sau alte produse lactate și diluați acest amestec cu cafea caldă. Se aplică pe fața ,și poate fi folosită pe pielea din jurul ochilor. Spălați fața după 10-20 de minute, cu apă rece. Această mască de casa este bine venită în stare de urgența, atunci când o persoană trebuie să dea rapid ton și vigoare.

Gris și lapte praf contra ridurilor, dexfoliere

Ingrediente:

  • 2 lingurite gris
  • 2 lingurite de lapte praf natural,
  • apa calda.

Mod de preparare:
Grisul se amestecă cu laptele praf și se diluiază cu apă calduță până se ajunge la consistența unei creme groase. Dați grisului să se umfle usor. În cazul în care masca devine prea uscată, se diluează cu apă sau chiar cu lapte. Aplicati masca pe fața usor aburită și curată, se lasă să se usuce și se îndepărtează în linii de masaj. Clătiți și hidratați pielea. Nu uitați să protejați fața înainte de a se expune la soare. Mai ales pentru perioadele când folosiți măști cu acizi, inclusiv cu lactate ( iaurt, smantana, lapte …).

Alte masti naturale  in lupta cu ridurile le gasesti aici.

Distribue pe retele:

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *