Stop ridurilor

Masca contra ridurilor din jurul ochilor

Lupta cu ridurile din jurul ochilor este o adevărată provocare atît pentru femei, cît și pentru bărbați. În soluționarea acestei probleme ne vin în ajutor următoarele maști naturale pregatite chiar de voi acasa.

Masca cu mărar pentru ochi

Semințele de se pun în două bucăți mici de tifon și se introduc in apa fierbinte sau lapte timp de 1-2 minute si lasa sa se raceasca.
Apoi acoperiți ochii cu aceste tifoane cu marar timp de 10-15 minute.
În loc de semințe de mărar puteți folosi pungi de ceai sau pătrunjel uscat, salvie, musetel.

Masca de ochi cu migdale

În fiecare seara, timp de o lună ungeti în riduri ulei de migdale, lasă aproximativ o jumătate de oră, apoi ușor, fără a întinde pielea, stergeti excesul cu o cârpă moale.
Se aplică crema suplimentar pe pielea din jurul ochilor nu este necesară pentru a evita umflarea.

Comprese cu lapte pentru ochi

Tampoanele înmuiate bine în laptele fiert, se aplică pe ochii închiși, și se ține 5 minute. Repetați aceasta procedură de două ori.
Apoi, se spală și se aplică pe piele din jurul ochilor crema de ochi.

Masca de ochi cu albăstrea

Prepatati o infuzie uleioasa din o lingura de flori de albăstrea și o jumătate de pahar de ulei de măsline sau de migdale.
Înmuiati în infuzia data tampoanele de bumbac pentru ai menține pe ochi timp de 20 minute, apoi ștergeți ușor pielea cu un extract apos de albăstrea ( 1 lingura de flori la 1 pahar de apa de fiarta).

Infuziea de ulei poate fi de asemenea utilizata pentru îndepărtarea machiajului rezistent la apa, dar în cazul în care pielea este uscata sau normala, se poate de aplicat pe toata fata.

Distribue pe retele:

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *