Masti pentru par

Masca de casă pentru intarirea parului

Masca de casa pentru întărirea părului va ajuta parul sa devina mai puternic si mai sanatos. Fiecare femeie aspiră să aibă un par sanatos, stralucitor si dens. Părul dens și frumos al femeiei atrage privirile oamenilor si le face mai sexuale. Această idee este susținută de cosmetologi unor companii importante de cosmetice din Europa in urma unor studii.

Un lucru foarte important în procesul de curtare a parului sunt măștile de păr. Va aducem la cunostinta un exemplul a unei măști preparate acasa, care da cele mai bune rezultate. Deși pentru cineva această mască poate să nu funcționeze in modul asteptat, alegerea corecta a masti este foarte individuala. Cu toate acestea multe femei, după utilizarea acesteia sunt foarte sadisfacute. Toate acestea vorbesc despre o îmbunătățire semnificativă a parului, care a fost observata chiar și la alții. Multe femei sunt chiar interesate de ele: cum au reușit să realizeze un astfel de efect uimitor. Da, sa observat și o creasterea a părului mai buna.

 

Masca de casă pentru intarirea parului.

 

Aceasta masca de casă cu henna incolora are menirea de a intari părul și se pregăteste in felul urmator:
se încălzeste jumatate de cana de chefir si se adauga 2 linguri de henna incolora. Se amestecă acest amestec și lăsați-l să se patrunda pe 15 minute. Apoi se aplica pe scalp și se distribuie uniform pe par. Peste 30-40 de minute, spălați-vă bine.

 

Aceasta masca este recomandata o dată pe săptămână. Dacă o faci în mod regulat, aceasta masca va va mari volumul de păr, ii va da o stralucire șic și va accelera în mod semnificativ creșterea lui. Pentru a vedea si alte masti destul de eficiente in caderea parului va recomand sa vizitati pagina Masti pentru par.

 

Rețetele de măști de păr pot fi găsite pe site-ul nostru. Înainte de a folosi aceste masti, asigurați-vă că nu aveți contraindicații pentru utilizarea lor.

Distribue pe retele:

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

6 thoughts on “Masca de casă pentru intarirea parului

  1. Intrebarea mea este daca masca se alica pe parul ud dupa ce a fost spalat cu sampon sau pe parul uscat inainte de baie?

  2. Daca imi fac aceasta masca, ma mai pot vopsi cu vopsea din comert, pentru ca stiu ca dupa ce folosesti henne nu poti.

    1. Hena nu poate fi folosita pe un par vopsit chimic. De asemenea, trebuie sa astepti macar 1-2 luni pana sa iti vopsesti parul cu produse chimice daca ai folosit hena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *