Masca pentru acnee si puncte negre cu miere si sare

Cunoastem ca mastile de pe internet nu intodeauna produc efectul asteptat, insa cele preparate acasa mereu au rezultate bune si destul de previzibile. Plus la toate aceste pot fi verificate fara mult efort si bani.

Masca cu miere pentru acnee si puncte negre

1 lingurita de sare de mare alimentara,
3 linguri de apa calduta
3 linguri de miere.
Pregatirea si utilizarea mastilor pentru acnee si puncte negre: sarea de mare se dizolva in apa si se amesteca cu miere pana se omogenizeaza.

Inmuiati varfurile degetelor in amestecul pregatit si aplicati masca pe fata intr-un miscari de masaj circulare, masand usor de la centru spre marginile fetei, acordand o atentie speciala zonelor cu piele contaminate si evitand zona din jurul ochilor si buzelor.

Apoi, aplica un alt strat de masca pe zonele de pe fata unde acneea e mai pronuntata. In cazul in care exista o inflamatie pe fata, nu frecati, ci doar aplicati deasupra masca.

Acest amestec poate fi folosit ca un remediu precis in lupta cu acneea. In cazul in care pielea are eruptii mai bine sa nu aplicati masca pana pentru a evita iritarea .

Lasa masca timp de 15-20 minute. Daca o aplicati direct pe cosuri, acesta poate fi lasata timp de 30-40 minute, sau chiar peste noapte.

Apoi clatiti cu apa rece si aplica o crema usorhidratanta.

Mastile pentru fata cu acnee se fac peste 2-3 zile pina cind se observa o imbunatatire, apoi masca se aplica de 1-2 ori pe saptamana, in functiie de nevoile pielii.

Nu uitati, in timp ce utilizati astfel de masti, de hidratarea pielii pentru a evita uscarea acesteia si care poate provoca aparitia unor noi cosuri si puncte negre.

Поделиться в соц. сетях

0

Tag-uri: , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Lasati comentariu