Acnee si puncte negre

Masca pentru acnee si puncte negre cu miere si sare

Cum sa scapi de acnee si puncte negre?

Cunoastem ca mastile din farmacii nu intodeauna produc efectul asteptat, insa cele preparate acasa mereu au rezultate bune si destul de previzibile. Plus la toate aceste pot fi verificate fara mult efort si bani. O masca destul de buna este cea din miere si sare. Pentru prepararea ei aveti nevoie de: 

1 lingurita de sare de mare (sau alimentara),
3 linguri de apa calduta
3 linguri de miere.

Mod de preparare:
Sarea de mare se dizolva in apa si se amesteca cu miere pana se omogenizeaza.

Inmuiati varfurile degetelor in amestecul pregatit si aplicati masca pe fata in miscari de masaj circular, masand usor de la centru spre marginile fetei, acordand o atentie speciala zonelor cu piele contaminate si evitand zona din jurul ochilor si buzelor.

Apoi, aplica un alt strat de masca pe zonele de pe fata unde acneea e mai pronuntata. In cazul in care exista o inflamatie pe fata, nu frecati, ci doar aplicati deasupra masca.

Acest amestec poate fi folosit ca un remediu precis in lupta cu acneea. In cazul in care pielea are eruptii mai bine sa nu aplicati masca pentru a evita iritarea .

Lasa masca timp de 15-20 minute. Daca o aplicati direct pe cosuri, acesta poate fi lasata timp de 30-40 minute, sau chiar peste noapte.

Apoi clatiti cu apa rece si aplica o crema usor hidratanta.

Mastile pentru fata cu acnee se fac peste 2-3 zile pina cind se observa o imbunatatire, apoi masca se aplica de 1-2 ori pe saptamana, in functiie de nevoile pielii.

Nu uitati, in timp ce utilizati astfel de masti, de hidratarea pielii pentru a evita uscarea acesteia si care poate provoca aparitia unor noi cosuri si puncte negre.

Distribue pe retele:

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *